Uitgelichte activiteiten

Zing mee!

Nu we niet samen in de kerk kunnen zingen willen we op een andere manier proberen om samen een lied te zingen. Een pinksterlied! Het lied 657: “Zolang wij ademhalen” vers 1 en 4. Je vindt hier de door Arjen ingespeelde begeleiding en hier de bladmuziek als je meerstemmig wilt zingen. Tijdens de pinksterdienst gaan we het resultaat laten zien via de live stream.

Hoe werkt het?
– Speel de begeleiding af via koptelefoon of oortjes, liever niet via luidsprekers anders wordt de begeleiding ook weer opgenomen bij het inzingen.
– Neem met je telefoon of computer je zang op, met camera en microfoon of alleen met microfoon als je niet in beeld wilt komen. (bij een Windows 10 computer kun je de app “Camera” gebruiken voor video en de app “Voicerecorder” voor alleen zang, op een Apple computer kun je “Photo Booth” gebruiken voor video en “Dictafoon” voor alleen zang)
– Controleer of je opname gelukt is, kun je het beeld en geluid terugspelen en goed horen? Let op: zang die zonder de begeleiding van Arjen is opgenomen kunnen we helaas niet verwerken, dan is het ritme en de toonhoogte anders.
– Sla je bestand op als .mp4 of .mov (bij film) of .mp3 of .wav (bij alleen geluid), het is niet erg als er wat geluid is voordat de zang begint of naderhand, dat knippen we weg
– Sla je bestand op je computer op en gebruik dan de knoppen hieronder om je bestand te uploaden: “Bestand” om een bestand te kiezen en “Upload” om het bestand te versturen. Ze zien er een beetje raar uit maar werken wel.
– Stuur je bijdrage uiterlijk 24 mei op zodat we alles kunnen monteren tot een mooi geheel.

Bestanden uploaden