Actie Schoenendoos

Wij doen mee met de schoenendoosactie Actie4Kids, door GAIN (Global Aid Network). GAiN is een christelijke hulpverleningsorganisatie die zich inzet voor mensen in nood. Wil je ook kinderen blij maken met een gevulde schoenendoos?

Lever dan spullen in die leuk en nuttig zijn om te krijgen en die in een schoenendoos passen. Denk aan klein speelgoed: autootjes, knuffels, spelletjes, springtouwen en knikkers. Maar ook schoolspullen zoals: schriften, pennen, potloden met puntenslijper en stuf en kleurpotloden. Dit jaar geen viltstiften, want die drogen zo snel uit.

Ook zijn we op zoek naar nieuwe toiletartikelen: zeep met een washand, tandenborstel en tandpasta en voor de meisjes leuke haarspeldjes en elastiekjes. In het Kerknieuws en de folders die in de kerk liggen kunt u lezen waar de dozen dit jaar naar toe gaan. Voor het verzenden van de dozen is natuurlijk ook geld nodig. Hiervoor wordt twee keer een collecte gehouden, maar u kunt ook een financiële bijdrage geven, zodat wij nog aanvullingen kunnen kopen, als er artikelen te weinig zijn om de dozen compleet te maken. Wij hopen ook dit jaar weer veel kinderen te kunnen verrassen met een mooi versierde en goed gevulde doos.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *